2010.09.09.
17:38

Írta: blnd!

Jaguárok a házban

A francia Get Flavor Records egyre ismertebb a house-t a vartyogó pitchbend és az afrikai hatások felől egyaránt megközelítők körében. Friss, a brit Skipteque által producelt EP-jük, bár nem feltétlenül lesz szettjeink nélkülözhetetlen darabja, a mai house mezőnyben feltétlen értéket képvisel.

Az All That Glitters mind eredeti, mind a vártnál kicsit halványabbra sikerült LOL Boys remixe nagyon house-ra sikeredett, Nujax pedig hozza a puttyogást, ahogy ezt lefogadtuk volna. Ellenben a lent ingyenesen elvihető Jaguarundi kellemesen építi be mintázatába a nagyívű afrikai dallamokat - szerencsétek van, hogy ezt kwaito-s beütésű darabot húzhatjátok le. Ajánlott még a ritmikailag fifikás Not Given - az egész EP-t pedig itt vehetitek meg.

Skipteque - Jaguarundi [Mediafire]

 

All That Glitters EP by Skipteque

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gbtest.blog.hu/api/trackback/id/tr392283924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása